Arko als dagvoorzitter

Arko van Brakel is een energieke, betrokken dagvoorzitter die door zijn ontspannen, natuurlijke manier van modereren, het beste uit zijn gasten en zijn publiek haalt. Hij heeft het vermogen zijn gasten op hun gemak te stellen en tegelijkertijd de interactie met het publiek te zoeken. Arko luistert met veel aandacht naar zijn publiek en naar de sprekers die hij interviewt, waarbij hij verrassend openhartig durft te zijn. Zijn openheid, enthousiasme en energie zijn aanstekelijk en maken elk evenement zowel op het podium als in de zaal nét dat tikje bruisender en dynamischer.

Hoewel hij zich op iedere situatie goed voorbereidt, blijft Arko in zijn rol als dagvoorzitter graag bij de thema’s die hij tot zijn kerncompetenties rekent: ondernemerschap, leiderschap, innovatie, e-business en vitaliteit.

Oh ja…. Door de passie en specialistische vakkennis die hij voor dit soort onderwerpen heeft, zijn er situaties denkbaar waarin Arko’s bevlogenheid het wint van zijn objectiviteit. Never a dull moment met Arko on stage…

  • Volg mij op: