Lezingen, workshops en inspiratiesessies

Arko komt graag langs om een van de volgende workshops of lezingen te geven:

“100 points for life!”

Heb je het gevoel teveel ballen in de lucht te houden? lukt het niet om aan de verwachtingen van jezelf en die van je omgeving te voldoen? Staat je organisatie onder ongezonde druk? Breng dan de vitaliteit terug in je bedrijf door slimmer te werken, betere prioriteiten te stellen en gezonder te werken met het principe van “100 points for life”.

“Zelfmanagement in ondernemende teams”

Gaat het soms allemaal niet snel genoeg? Lijkt het soms of je er alleen voor staat? Draai dan je organisatie om. Breng vertrouwen, snelheid en innovatie terug in de organisatie door maximaal gebruik te maken van de kennis, creativiteit, diversiteit en talenten van je team.

“Mondhoek-marketing begint bij Mondhoek-leiderschap”

Welke betekenis heb je voor je klanten? Welk verschil maak je echt? En wat is de social footprint van je bedrijf? Creëer een cultuur waarin je mensen centraal staan. Dan staan binnen no time ook je klanten weer centraal.

“Ontdek de ondernemer in jezelf!”

Wat is het ondernemerschap dat bij jou past?
Hoe maak jij ondernemende keuzes in je werk en leven? Hoe stimuleer je het ondernemerschap in je eigen team? Hoe maak je een merk van jezelf? Kies een ondernemend leven en wordt directeur van je eigen leven. Want het leuke is: je hoeft geen eigen bedrijf te hebben om ondernemend te kunnen zijn.

“Vastgeroest? Innoveer jezelf los!”

Staat er zo’n grote beer op de weg dat je het doel niet meer ziet? Is je organisatie vastgeroest in processen, patronen en procedures? Is er zoveel angst om te falen dat innovaties niet meer lukken? Stel je zelf eens een paar nieuwe vragen. Maak eens een paar nieuwe fouten. En durf je collega’s nou eens echt te vertrouwen. Innoveren begint bij jezelf.

“Injecteer het Internet DNA in je bedrijf!”

Hoe maak je een online strategie? Hoe vertaal je de succesfactoren van online bedrijven naar je eigen organisatie? Hoe richt je jouw organisatie in voor online succes? Het antwoord begint bij het Internet DNA: vertrouwen, transparantie, bereidheid te delen, slimme samenwerkingen en… het loslaten van hiërarchie en controle.

Maatwerk

Heb je een andere ondernemende vraag? Wil je graag een speciale oplossing voor je organisatie? Dan maakt Arko graag een workshop op maat voor jou en je bedrijf.

Dagvoorzitterschappen

Arko van Brakel is een energieke dagvoorzitter die door zijn ontspannen, natuurlijke manier van modereren, het beste uit zijn gasten en zijn publiek haalt. Hij heeft het vermogen zijn gasten op hun gemak te stellen en tegelijkertijd de interactie met het publiek te zoeken. Arko luistert met veel aandacht naar zijn publiek en naar de kandidaten die hij interviewt, waarbij hij verrassend openhartig durft te zijn. Hoewel hij zich op iedere situatie goed voorbereidt, blijft Arko in zijn rol als dagvoorzitter graag bij de thema’s die hij tot zijn kerncompetenties rekent: ondernemerschap, leiderschap, innovatie, E-Business en vitaliteit. Oh ja…. Door de passie en specialistische vakkennis die hij voor dit soort onderwerpen heeft, zijn er situaties denkbaar waarin Arko’s bevlogenheid het wint van zijn objectiviteit. Never a dull moment met Arko on stage….

Arko’s favoriete thema’s

  • Vitaliteit en Werkstress
  • Zelfsturing en Autonomie
  • Ondernemerschap
  • Ondernemende organisaties
  • Vertrouwen
  • Innovatie
  • Online trends en E-business
  • Volg mij op: