Hoe mijn skivakantie veranderde in een nachtmerrie voor een ondernemer

27 februari 2017

Het was het einde van een prachtige, zonnige wintersportdag. Maar voor Arko van Brakel begon de nachtmerrie van elke ondernemer.

De zon verdween onverwachts snel achter een Zwitserse berg, waardoor een enorme schaduw sneller over de tegenovergelegen skipiste bergopwaarts vloog dan mijn Hollandse brein kon voorspellen. Door het snel veranderende contrast kon mijn brein geen onderscheid meer maken tussen de vlakke piste en een kennelijk enorme sneeuwhoop.

De piste was zwart. Dus ondanks dat we geen gekke dingen deden bedroeg mijn snelheid al snel 60 a 70 kilometer per uur. Plotseling bleef mijn linkerski totaal stil staan. Maar mijn lijf ging door – krak.

Deze column is te vinden op www.sprout.nl. Lees hier verder!

  • Volg mij op: