[rev_slider_vc alias=”homepage_slider”]

Minder management meer groei

Aflevering 5 over zelfsturende teams. In deze aflevering gaat Kees de Jong in gesprek met Mark Vletter van Voys en Arko van Braken van Semco Style Instute..

Showreel 100 Points for Life | Arko van Brakel | TEDxApeldoorn

The world changes fast! Maybe you recognize that life in our Western society can be a crazy rat race? Not only that, but it sometimes is a hell of a job to keep standing and not tumble into a burn-out. Arko is a man who experienced it all. He will talk to you about setting priorities, so you can end the rat race and enjoy life.

Showreel Arko van Brakel

Videocompilatie met diverse optredens en de belangrijkste onderwerpen van Arko van Brakel’s lezingen, workshops en dagvoorzitterschappen.

Arko van Brakel in gesprek met Lars Sorensen

Presentator Lars Sorensen op de Week van de Ondernemer in gesprek met Arko Brakel, algemeen directeur van de Baak.

De essentie van communicatie

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, kiest ieder jaar de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar.

De Semco Style Principes (Nederlands)

Arko van Brakel legt de belangrijkste vijf principes van de Semco Style kort uit.

Beleggen International aflevering 37

Gasten zijn Arko van Brakel, directeur van De Baak, en Ap Dijksterhuis, hoogleraar psychologie. Thema: Geld is heel leuk en makkelijk, maar maakt écht niet gelukkig, en hoe Nederland een idealer en innovatiever land kan worden.

Welk archetype ondernemer ben jij?

Volgens Arko van Brakel, inspirator, ondernemer en mede-oprichter van het Semco Style Institute, zijn er 3 archetypes. Bekijk de video en ontdek welk type ondernemer jij bent.

De 7 kenmerken van goed ondernemerschap

Wanneer is een ondernemer nu een goede ondernemer? Arko van Brakel beschrijft aan de hand van 7 criteria waar een ondernemer aan moet voldoen om een goede ondernemer te zijn. Bekijk de video en ontdek of jij aan deze criteria voldoet.

Arko van Brakel – Managementboek Sprekers

Arko van Brakel mag met recht een serie-ondernemer worden genoemd. Hij heeft diverse ondernemingen opgericht of doorgestart en investeert in een aantal ondernemingen – succesvolle en minder succesvolle. De rode draad in zijn ondernemersbestaan is duidelijk: vernieuwen en innoveren.

  • Follow me on: