Lezingen, workshops & dagvoorzitter

Arko geeft jou en je team handvatten om met meer impact te ondernemen en werken. Hij neemt je mee in de wereld van impact-ondernemerschap, waarin het cruciaal is alle aanwezige talenten, competenties en gedachten op de juiste manier in te zetten, om adequaat om te gaan met innovatie, disruptie en verandering. Zijn publiek wendbaar en weerbaar maken om zo een plek in de toekomst te garanderen is zijn doel. Want ieder mens en elke organisatie verdient het om impact te hebben. Of het nu gaat om een gezonder klimaat, een betere wereld, of blijere klanten, impact maken begint bij jezelf. Deze thema’s komen aan bod in diverse lezingen en workshops, die altijd op maat worden gemaakt. Want elk publiek is uniek en heeft eigen doelstellingen.

Ook is Arko in te zetten als energieke, professionele en authentieke dagvoorzitter. Empathie en betrokkenheid spelen bij Arko een grote rol. Hij leeft met zijn publiek en de sprekers mee, is betrokken en stelt iedereen op hun gemak. Zijn energie werkt aanstekelijk en creëert een dynamische omgeving vol actie en interactie. Never a dull moment met Arko op het podium.

Arko deelt op het podium vol passie en enthousiasme zijn kennis en ervaring over de thema’s waarin hij zich heeft gespecialiseerd en tot zijn kerncompetenties rekent.

De toekomst van werk: word wendbaarder en weerbaarder voor meer impact

Onze hersenen zijn slecht in staat om niet-lineaire trends te begrijpen, terwijl exponentiële ontwikkelingen onze leef- en werkomgeving domineren. De denkmodellen van gisteren bieden geen antwoord op de vraagstukken van morgen. Hoe garandeer je jouw rol in de toekomst? Arko geeft handvatten om wendbaar en weerbaar in te spelen op complexe vraagstukken zoals duurzaamheid, vergrijzing, AI, robotisering en disruptive technology.

De toekomst van leiderschap: innovaties met impact door zelf-organisatie

Over impact-leiderschap en ondernemerschap in de breedste zin van het woord, voor individuen, teams en organisaties. Over bewust risico’s nemen en keuzes maken, binnen en buiten organisaties. Arko geeft inzicht in persoonlijk leiderschap, exponentieel leiderschap en innovatief leiderschap. Welke vorm van ondernemerschap past bij jou? Hoe stimuleer je teams? En hoe maak je de juiste keuzes in je werk, maar ook in je eigen leven? Ondernemen kun je leren!

De toekomst van innovatie: meer impact door een innovatieve mindset

Over het creëren van een innovatieve mindset in organisaties. Is je organisatie vastgeroest in processen, patronen en procedures? Houdt angst om te falen je tegen om te innoveren? Of staat er zo’n grote beer op de weg dat je je doel uit het zicht bent verloren?
Stel jezelf eens een paar nieuwe vragen, maak nieuwe fouten en durf je collega’s nou eens echt te vertrouwen. Innoveren begint bij jezelf.

Digitaal leiderschap: purpose in een verbonden, digitale wereld

Over de digitale verbonden wereld van social media, co-creatie, extreme stakeholder alignment en de kracht van werken met een doel naast winst. Geld verdienen terwijl je iets goeds doet voor de wereld: welkom in de WEconomy. Leer hoe je de wetten van het internet benut om impact te hebben in jouw community. Of je nu medewerker of ondernemer bent: ontdek jouw doel en combineer een betekenisvol leven met (zakelijk) succes.

Impact op de klantreis met een online strategie

Hoe maak je een online strategie? Hoe betrek je jouw klanten maximaal bij je merk? Hoe vertaal je best practices naar je eigen organisatie? Kortom: hoe richt je jouw organisatie in voor online succes en word je net zo succesvol als de bekende internetbedrijven? Het antwoord begint bij het Internet DNA: vertrouwen, transparantie, bereid zijn om te delen, slimme samenwerkingen en het loslaten van hiërarchie en controle. Moeilijk? Misschien wel. Maar jouw collega’s en klanten worden er blij van.

De toekomst van ondernemerschap: Impact vanuit vertrouwen

Over het creëren van blije klanten én blije medewerkers. Welke betekenis heb je voor je klanten? En hoe maak je nou écht het verschil?
Creëer een cultuur van vertrouwen, waarin jouw mensen centraal staan. Zodat ze de psychologische veiligheid ervaren om zelf besluiten te nemen, te experimenteren en  ondernemend te zijn. Het werk wordt niet alleen leuker, gezonder en innovatiever, ook blije klanten en gezonde resultaten volgen vanzelf.

Maak een impact-strategie door meer samenwerking en minder regels

Over in control zijn, zonder te controleren, het omdraaien van hiërarchie en verminderen van bureaucratie. Draai je organisatie om. Breng vertrouwen, snelheid en innovatie terug door maximaal gebruik te maken van de kennis, creativiteit, diversiteit en talenten van je team. Mensen boven processen voor organisaties van de toekomst.

Impact op vitaliteit: werk kan gezonder en leuker met minder stress

Work hard, play hard én rest hard. De optimale work life balance. Heb je het gevoel dat je te veel ballen in de lucht moet houden? Voel je ongezonde druk of lukt het niet om aan je eigen verwachtingen en die van je omgeving te voldoen? Breng vitaliteit terug door slimmer te werken, beter prioriteiten te stellen en gezonder te werken met Arko’s principe van “100 points for life”.

  • Volg mij op: