Referenties

“Arko is niet alleen een goede ondernemer en leuke inspirator maar bovenal een hele fijne vent. Als wij elkaar spreken (we komen elkaar nogal eens tegen op het podium) dan gebeurt er altijd iets. Arko is iemand die de gave heeft om zaken op een andere manier te bekijken. En dan krijg je er ook nog een keer 100% passie bij.”

Bas van der Veldt – CEO AFAS Software, ondernemer, public speaker.

“Hij is direct en niet bang om te zeggen waar het op staat. De voorgehouden spiegel is soms confronterend en kan ingaan tegen bestaande denkbeelden, maar doet ontwikkeling en verandering ontstaan. Hij spreekt direct, maar met een warme glimlach.”

Ralph van Hessen – founder Winkelman en Van Hessen.

“Ik ken Arko al zo’n 20 jaar. In die tijd heb ik Arko leren kennen als iemand met visie en inzicht. Op basis daarvan zijn er enkele producten en diensten, zoals onder andere een opleiding, ook daadwerkelijk ontwikkeld. Naast zijn hulp als visionair werk ik graag met Arko samen als spreker op een evenement of docent bij een opleiding. Het succes in deze rollen is verzekerd. Op basis van zijn goede voorbereidingen geeft Arko de hele sessie inspiratie, energie, inzicht en visie. Ook helpt Arko je dit te vertalen naar je eigen praktijk. De mensen die de les volgen of op het evenement aanwezig zijn geven over het algemeen een zeer hoge beoordeling met positieve kritieken. Mooiste opmerking blijft dat mensen echt gaan nadenken en ook daadwerkelijk proberen te veranderen. Tenslotte schrijft Arko met enige regelmaat boeken. Deze zijn het lezen zeker meer dan waard en geeft je ook weer die push om verder te gaan met jezelf te verbeteren maar ook je onderneming en de mensen binnen die onderneming.”

Ment Kuiper – Marketing Coach, Opleider, Ondernemer.

“Arko is warm, attent en passievol. Vanuit eerlijke, oprechte intenties adviseert en motiveert hij zijn publiek. Hij fungeert als rots in de branding waar de luisteraar op kan bouwen. Zijn doel is het aanzetten van de luisteraar om met beide voeten op de grond te blijven staan en het leven bij de horens te pakken.”

Marie-Claire van Hessen – founder MCPR.

“Arko’s colleges als kerndocent bij Beeckestijn Business School worden steevast als bovengemiddeld hoog beoordeeld. Wat enorm goed gewaardeerd wordt is dat Arko de professionals meeneemt naar een visie op de toekomst maar dat ook gelijk realistisch terugbrengt naar het ‘nu’. Arko inspireert altijd. Zijn lessen zijn geen plichtmatige modellen maar werkelijke cases en management-issues waar het om gaat. De persoonlijke klik die Arko maakt is de extra motivatie anders naar leiderschap te kijken. Van sturen naar motiverend. Altijd een plezier de colleges van Arko te volgen!”

Egbert Jan van Bel – ondernemer, bestseller auteur, mede-oprichter Beeckestijn Business School.

“Arko van Brakel is een aanwinst voor een zakelijk event! Altijd goed voorbereid op de doelgroep en weet een groep mensen plenair of in workshopvorm op innovatieve wijze te motiveren en inspireren.”

Mariëlle Snethlage – event manager IQ events.

“Agile werken wordt uitsluitend succesvol als ook 4 andere condities binnen het bedrijf veranderen. Arko kan dit beter dan wie dan ook in een inspirerende sessie duidelijk maken.”

Ronald Heijn – Nyenrode Business University

….

Klanten

  • Volg mij op: