Arko’s videos

Hier vind je meer inspiratie en maak je kennis met Arko’s kijk op de wereld.

De Grote Beïnvloedingshow – Arko van Brakel

In De Grote Beïnvloedingshow gaat Niels Houtepen in gesprek met Arko Van Brakel over beïnvloeden én beïnvloed worden.

Omix Webtalks met Arko van Brakel – Ondernemen in het onderwijs

In deze Webtalk praat Peter Heerschop met Arko van Brakel over leiders en ondernemers in het onderwijs. Leiderschap uit zich in verschillende rollen, maar in de basis gaat het erom dat je als leider impact hebt. Mensen kunt meenemen, motiveren, inspireren en faciliteren om de beste versie van zichzelf te worden.

Ondernemer Arko van Brakel kent de smaak van succes en falen – MKB Ondernemerscafé – RTL-Z

Het was de tijd dat internet voor het grote publiek onbekend was. Met Cavendish bracht Van Brakel een gezellige avond door waarin ze naar het internet keken en Bacardi Cola dronken. Cavendish vroeg toen: waarom doe je niet mee. Van Brakel noemt de periode die volgde een jongensboek. “We hebben als eerste die software op een diskette gezet met een installer, waardoor je het zelf niet hoefde te installeren.” Vier jaar later telde het bedrijf 135 man in drie landen en hebben ze het verkocht aan France Telecom, waarna EuroNet opging in Wannadoo.

Groeimasters: online masterclass over zelforganisatie

Kees de Jong in gesprek met Allard Droste en Arko van Brakel over zelforganisatie. Niet alleen de voordelen maar ook de valkuilen komen aan bod. Conclusie? Iedereen kan het, de resultaten zijn verbluffend, maar het vraagt verrassend veel leiderschap en discipline.

Showreel 100 Points for Life | Arko van Brakel | TEDxApeldoorn

The world changes fast! Maybe you recognize that life in our Western society can be a crazy rat race? Not only that, but it sometimes is a hell of a job to keep standing and not tumble into a burn-out. Arko is a man who experienced it all. He will talk to you about setting priorities, so you can end the rat race and enjoy life.

Minder management meer groei

Aflevering 5 over zelfsturende teams. In deze aflevering gaat Kees de Jong in gesprek met Mark Vletter van Voys en Arko van Brakel van Semco Style Institute.

Showreel Arko van Brakel

Videocompilatie met diverse optredens en de belangrijkste onderwerpen van Arko van Brakel’s lezingen, workshops en dagvoorzitterschappen.

Arko van Brakel in gesprek met Lars Sorensen

Presentator Lars Sorensen op de Week van de Ondernemer in gesprek met Arko Brakel, algemeen directeur van de Baak.

De essentie van communicatie

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, kiest ieder jaar de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar.

De Semco Style Principes (Nederlands)

Arko van Brakel legt de belangrijkste vijf principes van de Semco Style kort uit.

Beleggen International aflevering 37

Gasten zijn Arko van Brakel, directeur van De Baak, en Ap Dijksterhuis, hoogleraar psychologie. Thema: Geld is heel leuk en makkelijk, maar maakt écht niet gelukkig, en hoe Nederland een idealer en innovatiever land kan worden.

Welk archetype ondernemer ben jij?

Volgens Arko van Brakel, inspirator, ondernemer en mede-oprichter van het Semco Style Institute, zijn er 3 archetypes. Bekijk de video en ontdek welk type ondernemer jij bent.

De 7 kenmerken van goed ondernemerschap

Wanneer is een ondernemer nu een goede ondernemer? Arko van Brakel beschrijft aan de hand van 7 criteria waar een ondernemer aan moet voldoen om een goede ondernemer te zijn. Bekijk de video en ontdek of jij aan deze criteria voldoet.

Arko van Brakel – Managementboek Sprekers

Arko van Brakel mag met recht een serie-ondernemer worden genoemd. Hij heeft diverse ondernemingen opgericht of doorgestart en investeert in een aantal ondernemingen – succesvolle en minder succesvolle. De rode draad in zijn ondernemersbestaan is duidelijk: vernieuwen en innoveren.

BID 2015 Nationaal Leiderschapsonderzoek – Arko van Brakel & Freek Staps

Freek Staps (NRCQ) en Arko van Brakel (De Baak) presenteerden de resultaten van het Nationaal Leiderschapsonderzoek.

Vijf tips om te groeien van ondernemer Arko van Brakel

Minisessie met vijf slimme groeitips van ondernemer Arko van Brakel. Van Brakel is serie-ondernemer en bekend van boeken als ‘Iedereen Ondernemer’ en het bedrijf ‘Nieuwe Helden’.

Arko van Brakel praat over werkstress

Arko van Brakel is mede-oprichter van het Semco Style Institute Ook heeft hij een aantal bedrijven opgezet, schreef boeken en columns voor onder andere het Financieel Dagblad en was co-host bij BNR nieuwsradio. Al vroeg in zijn carrière kreeg deze succesvolle ondernemer een burn-out.

Wie is verantwoordelijk voor voorkomen werkstress?

Bij wie ligt de verantwoordelijkheid voor het voorkomen van werkstress?

  • Volg mij op: